Türk Hava Yolları personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda iş ilanı açtı. Türk Hava Yolları bünyesine, Emniyet Yönetim Sistemi alanında, Uçuş Hareket Uzmanı alanında ve Loadmaster alanında çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için, yaş şartını, genel nitelikleri ve pozisyonların getirdiği nitelikleri taşımaları dahilinde başvuru yapabileceklerdir.

Türk Hava Yolları alım yapacak kadrolar için istihdam edilecek personel sayılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Türk Hava Yolları A.O. Emniyet Yönetim Sistemi Alanında : 5 kişi istihdam edilecek.

Türk Hava Yolları A.O. Dispeçer (Uçuş Harekat Uzmanı) : 5 kişi istihdam edilecek.

Türk Hava Yolları A.O. Loadmaster Olarak Görev Yapacak : 12 kişi istihdam edilecek.

Olmak üzere Türk Hava Yolları bu üç farklı pozisyon için toplamda 22 personel alımı gerçekleştirecek.

GENEL NİTELİKLER:

Adaylar yukarıda verilmiş olan pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmamak, en az lisans derecesinde mezun olmak, yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, iyi derecede ingilizce bilmek, adli sicil kaydı bulunmamak şartları aranmaktadır. Ayrıca bunlar dışında adaylardan başvuru yapacak oldukları pozisyon için pozisyonun gerektirdiği nitelikleri taşımak şartı da aranacaktır. Bunlara aşağıdan ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURULAR:

Yukarıda belirtilmiş olan ilanlara başvuru yapacak adaylar, ilana internet üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir. Aşağıda verdiğimiz bağlantıları kullanarak pozisyonların ilanların tam metinlerine ulaşabilirsiniz.

Emniyet Yönetim Sistemi Alanında

Dispeçer (Uçuş Harekat Uzmanı) 

Loadmaster Olarak Görev Yapacak

Editör: TE Bilisim