Türk Hava Yolları personel alım ilanı ile ihtiyaç duyulan kadrolarda alımlar yapacak. THY dünyanın en prestijli kurumları arasında yer almayı başararak çalışmak isteyenlerinde en çok tercih ettiği kurumların aşında gelmektedir. Daha önce ziyaretçilerimize THY'nin pilot ihtiyacını gidermek için çok sayıda yetiştirilmek üzere 2. pilot alımları yapıldığı ve bu alımlara başvurularda dil belgesinde esnekliklere gidildiğini aktarmıştık. Tük hava Yollarında çalışmak isteyen fakat herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan adaylara da fırsat olabilecek i personel alım ilanını adaylara aktarıyoruz. 5 farklı unvanda yapılan alımlara tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular devam ediyor. THY başvuru yapan adayları sınava tabi tutacak. İşte başvuruya ilişkin detaylar..

THY HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALIMLARI YAPIYOR?

THY Teknik A.Ş personel alımı ilanında satış pazarlama, insan kaynaklar, satın alma ve lojistik, mali işler eğitim e benzeri pozisyonlarda alımlar yapacak. 5 farklı unvanda toplamda kaç kişi alınacağı belirtilmedi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 1/1/1988 tarihinde ve sonrası tarihlerde dünyaya gelmeleri, adli sicil kaydının bulunmaması, askerlik ile ilişiği bulunmaması, en az 1 yıl askerliğini tecil ettirmeleri, daha önce THY'den disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış olmamaları, Office uygulamalarına hakim olmaları, adayların ayrıca yabancı dil belgesine sahip olmalar ve YDS'den 60 TOEFL'den 72 puanlara sahip olmaları, İngilizceyi akıcı bir dil ile konuşmaları istenilmektedir. Eğitim düzeyinde Üniversite mezunu, Yüksek Lisans Öğrencisi, Yüksek Lisans mezunu, Doktora öğrencisi, Doktora mezunu olmaları istenilmektedir. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecek. Bunun dışındaki başvurular kabul edilmeyecek. Başvurular 2 Nisan 2018 tarihine kadar sürecek. 

Başvuru yapmak için : https://goo.gl/C1BUfB

Editör: TE Bilisim