Türkiye'nin %100 yerli olarak bilinen önemli yapı marketleri arasında yerini alan Tekzen büyük şehirlere açtığı şubeleri ile geniş yatırımlarına devam etmektedir. Mobilya, bahçe, iş yeri süs ve eşya alanında yenilikler sunmakta olan Tekzen yine açık pozisyonları için yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda personel alımları gerçekleştirmektedir.

Tkezen personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Buna göre yeni yayımlanan ilanlar da 15'e yakın kadro için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Tekzen hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve alıma ilişkin diğer detaylar nelerdir.

BİLGİLER

Alım Yapacak Firma: Tekzen
İlan Edilen Pozisyon: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Alınacak İl: İstanbul

ALINACAK POZİSYONLAR

Tekzen 15'e yakın ilan etmiş olduğu kadro için İstanbul iline personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

İnsan Kaynakları Uzmanı
Bilgi Teknolojileri Uzmanı
Muhasebe Uzmanı/Şefi
E-Ticaret Kategori Sorumlusu
E-Ticaret Satınalma Asistanı
E-Ticaret Yazılım Uzmanı
E-Ticaret Ön Muhasebe Elemanı
SW Yazılım Uzmanı
Grafik Tasarımcı
E-Ticaret Dijital Pazarlama Sorumlusu

Kategorilerin bazıları yukarıda verilmiştir. Peki nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURU BİLGİSİ

Yukarıda TEKZEN'in personel alımı yapacağı kadrolara ilişkin bazı pozisyonlar verilmiştir. Peki adaylar nasıl başvurularını yapacak. Aşağıda verilen linki takip edece adaylar başvurularını buradan gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/yimx42
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ