Ülkemizin önde gelen teknoloji mağazalarından bir tanesi olan ve Sabancı Holding'in sahibi olduğu Teknosa firması yurt geneli yatırımlarını sürdürüğü gibi yine açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Teknosa personel alımı ilanları resmi internet sitesi ve Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Teknosa firması tarafından hazırlanan ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan pozisyonlara bakıldığında yurt geneli tüm iller için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Teknosa
Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

AÇIK POZİSYONLAR

Teknosa 30'a yakın pozisyon için tüm Türkiye illerine yüzlerce personel alımı yapacak. Peki açık pozisyonlar hangileridir.

MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
PAZARLAMA UZMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU
SİSTEM ANALİSTİ
GENEL BAŞVURU
OPERASYON VE SÜREÇ GELİŞTİRME UZMAN YARDIMCISI
DENETMEN
SİSTEM DESTEK ELEMANI - DÖNEMSEL
SİSTEM UZMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda Teknosa firmasının alım yapacağı kadroların bazıları verilmiştir. Peki başvurulr nasıl ve nereden yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Yukarıda Teknosa kariyer, Teknosa personel alımına ilişkin detaylı bilgiler verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını buradan yapması gerekmektedir. Pozisyonları görüntüleyen adaylar pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/GEpIuS
TÜM İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim