Ülkemizde 2000 yılından beri faaliyetlerine aktif olarak devam etmekte olan Sabancı Holding'in firması olan Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulan ilanlara bakıldığında Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20'ye yakın pozisyon için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluş: Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından ilan edilmiş olan 20'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI 
TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
LİSE STAJYERİ 2017-2018
TEKNOSA FUTURE TALENT STAJ PROGRAMI
GENEL BAŞVURU
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI (ENGELLİ)
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta Teknosa 20'e yakın pozisyon için personel alımı yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile alınacak pozisyonlarda aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olunduğu gibi yine adaylar aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
https://goo.gl/8gdDHC