Sabancı Holding'in sahibi olduğu firmalardan bir tanesi olan Teknosa İç ve Dış Ticaret firması açık mağazalarında istihdam etmek üzere aralıklarla personel alımı gerçekleştirmektedir. Teknosa personel ilanları online iş ilanları siteleri ve Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Teknosa tarafından online iş ilanları sitelerinden duyurulan ilanlara bakıldığında 30'a yakın kadro için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Teknosa ilan etmiş olduğu 30'a yakın pozisyon için çok sayı da personel alımı yapacak.Teknosa bünyesine, Atölye Uzmanı, Arşiv Uzmanı, Genel Başvuru İlanı, Mağaza Satış Danışmanı, Disney Satış Danışmanı, Tüm İller için Türkiye geneli Teknosacell Sorumlusu, Teknosa future talent Staj Programı, 2017- 2018 yılları için lise stajyeri, Engelli Mağaza satış danışmanı ve Mağaza operasyon elemanı pozisyonlarında alım yapacak.

BAŞVURULAR

Yurt genel ilanlar yayımlamakta olan Teknosa tüm Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlara başvuru yapmak, aranan şartları gözlemlemek ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/GEpIuS
DİĞER İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ