Ülkemizin teknolojik ürün satış mağazaları konusunda lider markalar arasında yer alan ve adından her gün sıklıkla bahsettirmek de olan Teknosa yurt geneli farklı pozisyonlar için sıklıkla personel alımları yapmakta ve müşteri hizmetlerini geliştirmek için çalışmalar yürütmektedir.

Teknosa firmasının ilanları Sabancı Holding'in resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli tüm iller için Teknosa'nın personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki detaylar nedir? hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Teknosa
Açık Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

AÇIK POZİSYONLAR

Teknosa 20'e yakın pozisyon için tüm Türkiye illerine yüzlerce personel alımı yapacak. Peki açık pozisyonlar hangileridir.

MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
PAZARLAMA UZMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU
SİSTEM ANALİSTİ
GENEL BAŞVURU
OPERASYON VE SÜREÇ GELİŞTİRME UZMAN YARDIMCISI
DENETMEN
SİSTEM DESTEK ELEMANI - DÖNEMSEL
SİSTEM UZMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda Teknosa firmasının alım yapacağı kadroların bazıları verilmiştir. Peki başvurulr nasıl ve nereden yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Teknosa'nın alım yapacağı personel kadrolarına ve ilanlarına ilişkin bilgiler yukarıda verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/GEpIuS
TÜM İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim