Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi boş bulunan pozisyonların doldurulması için personel alımı yapmaya devam ediyor. Açık pozisyonlar hakkında Teknosa ve Sabancı Holding resmi internet sitesi aracılığı ile bu pozisyonları duyurup başvuruları kabul ettiği gibi yine şirket interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile tüm pozisyonları duyurmakta ve bu pozisyonlar için personel alımı yaptığını ilan etmektedir.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketinin farklı pozisyonlar için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketinin farklı pozisyonlar için personel alımı yaptığı görülüyor. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

FİNANSMAN MÜDÜRÜ
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI 
BİLGİ SİSTEMLERİ UYGULAMA MÜDÜR YARDIMCISI
DISNEY BÖLGE SORUMLUSU
MAĞAZA OPERASYON ELEMANI
KASİYER / İSTANBUL AVRUPA
LİSE STAJYERİ
UZUN DÖNEM ÜNİVERSİTE STAJYERİ - KATEGORİ
GENEL BAŞVURU

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere  Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 30'a yakın farklı kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/RXc2N3
Editör: TE Bilisim