Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer almakta olan Sabancı Holding bilindiği üzere Türkiye'nin dört bir yanında sahip olduğu şirketler ile büyüme oranını artırmakta olup en önemli kuruluşlarından bir tanesi Teknosa'dır. Teknosa Türkiye'nin pek çok bölgesinde hizmet vermekte olup internet üzerinden satışlarını gerçekleştirmektedir.

Ülkemizin teknolojik ürünlerin satışı konusunda en başarılı şirketlerinden bir tanesi olan Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımının gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve başvurular nasıl yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, teknoloji konusunda bilgili olmak, genç ve dinamik olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilir olmak, iş yapmaya sağlığı uygun olmak, kılık ve kıyafetine önem vermek gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre mağaza satış danışmanı, yazılım uzmanı, depo elemanı, stok planlama uzmanı, tekno asistanı, sistem uzmanı, mağaza operasyon elemanı, teknocell sorumlusu, genel başvuru gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/Uz6xfb linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER FİRMALARIN İŞ İLANLARI BURADA