Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Devlet Personel başkanlığı tarafından 09 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesndeki personel ihtiyacı için toplamda 11 kişilik pozisyon ile Teknisyen alımı gerçekleştirecek. Alımlar Tüm Türkiye genelindeki farklı illerde yapılacak olup başvurular İŞKUR tarafından yapılacaktır. 

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 98 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik - Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü - Yüksek Gerilim Sistemleri - Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve 13 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik –Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olmak üzere toplam 111 Teknisyen alımı yapacaktır.  Alımlar, İstanbul, Bursa, izmir, Sakarya, Zonguldak, Kocaeli, Isparta, Ankara, Konya, Samsun, Tokat, Çorum, Kayseri, Kırşehir, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Elazığ, malatya, Trabzon, Artvin, Erzurum, Erz,ncak, Mardin, Van, Bitlis, Ağrı, Adana, Hatay, Antalya, Edirne, Kırklareli illerinde yapılacaktır. Alım tabosuna ilanın tam metninden ulaşarak hangi şehire kaç personel alımı yapılacağına ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca başvuruda bulunacak olan adaylar, 16 Ocak 2017 tarihi ile 25 ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. şe alınacak Teknisyenlerin çalıştırılacağı işyeri, ili ve sayısı aşağıda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 16.01.2017 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayarak yapılan duyuruya ve alım tablosuna ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim