TEİAŞ personel alımı için bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre TEİAŞ bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı toplamda 111 kişilik boş kadro ile Teknisyen alımı gerçekleştirecek. Adayların başvurularını gerçekleştirmeleri için en az lise mezunu olmak zorundadır ve adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacaktır. Alımlar Türkiye iş Kurumu tarafından yapılacak olup son başvurular bugün sona ermektedir. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki pozisyonlar için aranan niteliklere uygun olmaları şarttır. 

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 98 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik - Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü - Yüksek Gerilim Sistemleri - Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve 13 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik –Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olmak üzere toplam 111 Teknisyen alımı yapacaktır.  Alımlar, İstanbul, Bursa, izmir, Sakarya, Zonguldak, Kocaeli, Isparta, Ankara, Konya, Samsun, Tokat, Çorum, Kayseri, Kırşehir, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Elazığ, malatya, Trabzon, Artvin, Erzurum, Erz,ncak, Mardin, Van, Bitlis, Ağrı, Adana, Hatay, Antalya, Edirne, Kırklareli illerinde yapılacaktır. Alım tabosuna ilanın tam metninden ulaşarak hangi şehire kaç personel alımı yapılacağına ulaşabilirsiniz. 

 Alınacak Teknisyenlerin çalıştırılacağı işyeri, ili ve sayısı aşağıda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 16.01.2017 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayarak yapılan duyuruya ve alım tablosuna ulaşabilirsiniz.