Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Söz konusu ilan 02 Nisan 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmış olup adaylar başvurularına 09 Nisan 2018 tarihinde başladılar. Buna göre başvurularına devam eden veya hala başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda son güne gelindi. Haberimizin devamından ilanın detaylarını inceleyerek hala başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü ( TEİAŞ ) geçtiğimiz günlerde bünyesine toplamda 3 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre 3 kişilik kadro ile, 2 kişi Merkez Teşkilatı Hukuk Müşavirliği ne ve 1 kişi 22. Bölge Müdürlüğü ( Kastamonu ) da avukat alımı yapılacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde TEİAŞ tarafından 02 mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da sözlü sınava katılacaklardır. Ayrıca adayların sözlü sınava katılabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları zorunludur.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TEİAŞ alımını yapacağı Avukatlık kadrosı için adaylardan, Son başvuru tarihi itibari ile Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak ve en az 1 yıl filen Avukatlık yapmış olmak, Hukuk fakültesi mezunu olmak veya buna denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesine KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yabancı Dil SInavından İngilizce dilinden en az C Seviyesine puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve 18 yaşını tamamlamış olmak şatları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu avukat alım ilanına başvuru yapacak adaylar, en geç 18 Nisan 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan kaynakları Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.