Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerindeki eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylar için 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı şartını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek ve Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü ( TEİAŞ ) adaylara KPSS puan sıralaması yapacak olup sonucunda ise Sözlğ Sınav yapacaktır. Buna göre TEİAŞ Hukuk Müşavirliği SInavı ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde boş bulunan 3 kişilik kadrosuna Avukat alımı yapacak.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 3 kişilik kadro ile, 2 kişi Merkez Teşkilatı Hukuk Müşavirliği ne ve 1 kişi 22. Bölge Müdürlüğü ( Kastamonu ) da avukat alımı gerekleştirecek. Başvurusunu yapan adaylar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından 02 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan kaynakları Dairesi Başkanlığı adresinde TEİAŞ binası Toplantı salonunda sözlü sınava katılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TEİAŞ alımını yapacağı adaylardan, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmaki Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca kadrosuna göre özel olarak, Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, Son başvuru tarihi itibari ile staj süresi hariç en az 1 yıl filen avukatlık yapmış olmak, Hukuk fakültesinden mezun olmuş olmak, Yurtdışında eğitim almış olanlar için YÖK tarafından denkliği kabuk edilen ve onaylanmış olan yükseköğreti kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almıış olmak ve Merkez teşkilatına alınacak 2 kişilik Avukat adaylarından Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden en az C seviyesinde puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar Avukatlık sözlü sınavına başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuru yapacak adyalar başvurularına 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 18 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları şarttır. Buna göre başvurular son başvuru tarihi en geç 17:30 a kadar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan kaynakları Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Adaylar başvuru formunu TEİAŞ genel müdürlüğünden veya www.teias.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak ve istenilen belgeler ile birlikte başvuru yapılması gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metni üzerinden de başvuru formuna ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim