Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) bünyesindeki bulunan çalışan personel ihtiyacını gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda açtığı iş pozisyonları ile toplamda 200 kişi istihdam edecek. Alımı yapılacak adaylar en az lise mezunu olmak zorundadır. Ayrıca başvuru yapmak isteyen adaylar bugün içerisinde mutlaka başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Lise mezunu Elektik Teknisyeni, Lise Mezunu Elektrik Teknikeri ve Önlisans Mezunu Elektrik Teknikeri alımı yapacak.

Elektrik Teknisyeni - 16 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 137 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 47 Personel (Önlisans Mezunu)

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) bir önceki duyursunda, Önlisans Mezunu elektrik teknisyeni için 16 pozisyon ayrılmış veriye kalan tüm elektrik teknikeri alımları lise ve dengi okul mezunları için ayrılmıştı. Ancak şimdi önlisans mezunlarına müjdeli haber verilerek 47 kişilik kadro ayrıldı.

Başvurular en geç 29 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Alım ilanı ilgili İŞKUR il şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulacak ve adaylar oradan başvurularını yapabileceği gibi yine İŞKUR'un internet sayfasından da adaylar başvurularını yapabilecek.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim