TCDD Personel Alımı 2016
TCDD personel alımı gerçekleştiriyor. TCDD bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde toplamda 11 adet personel alıyor. Sizde TCDD iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
TCDD 30 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre farklı niteliklerde ve farklı bölgelerde toplamda 11 adet Avukat alıyor. Alınacak olan 11 adet personelin kadroya dahil olabilmesi için TCDD'nın düzenlediği Giriş sınavına katılarak başarılı puan alabilir ve kadroya dahil olabilirsiniz. Giriş sınavı 08 Şubat 2016 tarihinde Abkarada gerçekleştirilecektir. Alt kısımda, Genel Niteliklere ve kadro bilgilerine ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
KADROLAR:
 - Bölge Müdürlüğü Haydarpaşa'da 3 adet Avukat,
 - Bölge Müdürlüğü Ankara'da 2 adet Avukat,
 -  Bölge Müdürlüğünde 2 adet Avukat,
 - Bölge Müdürlüğü Malatya'da 2 adet Avukat,
 -  Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar'da 2 adet Avukat,
Olmak üzere toplamda 11 adet Avukat alınacaktır.
GENEL NİTELİKLER:
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Başvuru tarihinin son günü itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
     - Hukuk fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 
     - Sağlık ve Psikolojin yönden herhangi bir rahatsızlığı olmayan adaylar,
     -  Yapılacak sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar en az 5 yıl süreyle yer değişimi talebinde bulunmayacaktır. Buna ilişkin beyan alınacaktır.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 30 Aralık 2015 tarihi ile 14 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Adayların sınava katılabilmek için Sınav Başvuru Formunu elektronik ortamda eksiksiz olarak doldurduktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, TCDD Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı, Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No:3 Altındağ/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz.