TAV Grubu 1997 yılında İstanbul'da katıldığı ihaleyi kazaması ile birlikte Türkiye'ye faaliyette bulunmaya başladı. Yıllardır doğru yatırımlar yapan ve özellikle büyükşehirlerin havalimanları ihalelerine girerek bunları kazanmaya çalışan firma kendi bünyelerinde istihdam eden personel sayısını da artırarak işlerini dahada büyütmüştür. İnşaat ve Havalimanı sektörünün öncü firmalarından olan TAV Grubu yayınladığı ilanları ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Yayınlanan ilanlar incelendiğinde firmanın 19 farklı pozisyon için personel alımı yapacağı öğrenildi.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

TAV Grubu 19 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayınlanan ilanlar incelendiğinde personeller;

Güvenlik görevlisi
Aşçı
Satış danışmanı
Servis elemanı
Ürün yönetimi
Stajyer
Usta
Bilet satış temsilcisi

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere TAV Grup 19 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Alınacak olan pozisyonlar için farklı farklı nitelikler belirlenmiş durumda. Bunun için sayfamı aracılığı ile nitelikleri belirtemiyoruz. Eğer TAV Grup bünyesinde istihdam etmek istiyor, nitelikleri ve iş ilanları hakkında tüm detaylı bilgileri öğrenmek istiyorsanız yazının sonunda belirtmiş olduğumuz ilan linkini takip ederek gerekli müracaatları yapabilir ve TAV Grubuna istediğiniz pozisyon için öz geçmiş formunuzu gönderebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/tav-grubu-is-ilanlari-c8049-p32927/
Editör: TE Bilisim