Tat Gıda personel alımı gerçekleştiriyor. Tat Gıda bünyesinin çalışan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı yerlerde ve niteliklerde personel alacak. Başvurular ve ilanın ayrıntıları haberin devamındadır.

Bugün makalemizin konusu Tat Gıda ve Tat Gıda iş ilanları.1967 de Bursa Kemalpaşa’da kurulan Tat Gıda bugün KemalPaşa dışında karacabey, İzmir Torbalı fabrikalarında domates ürünleri , mayonez ve konserve çeşitleriyle üretimine devam etmektedir. Tat Gıda bir Koç Holding markasıdır. Sağlıklı ve her damak tadına uygun lezzetli ürünleriyle Tat Gıda çevre bilincine de sahip bir markadır. Sosyal sorumluluk prensibi ile faaliyetlerine devam eden Tat Gıda tarıma verdiği destek yanı sıra çevreye zarar vermeden üretim yapabileceği teknoloji ve kapasiteye de sahip bulunmaktadır. Ambalaj atıklarının geri kazandırılmasında da devlet kurumlarıyla beraber yaptığı çalışmalarla da ön plana çıkıyor. Kendi bünyesinde çalıştırdığı personellere de çevre bilinci konularında sürekli eğitimler veren Tat , bu yönüyle de bir çok marka ve kuruluşa örnek oluyor.

Tat Gıda İş İlanları yazımızda bu şirkete ait personel açığı olan pozisyonları bulabilir ve belirttiğimiz yerlerden başvuru yaparak aradığınız işe sahip olabilirsiniz. Büyük bir şirkette, büyük bir fabrikada Koç Holding gibi bir dünya devi bünyesinde iş sahibi olmak istiyorsanız bu makalemizi okumadan geçmeyin. Belki de aradığınız iş fırsatını bu yazımızda rahatlıkla bulabilme imkanına sahipsinizdir. Sizlere kariyer ve gelişim odaklı çalışma imkanı sunan Tat öneri sistemi sayesinde tüm çalışanlarının önerilerini değerlendirerek eleman ve personellerinin de gelişmeye katkı sağlamalarına olanak tanır. Ayrıca çalışanlarının emeklerinin ve başarılarının takibini aksatmadan yaparak başarılı olanlara ödüllendirme sistemini uygular.

Personellerine servis imkanı da sunan Tat Gıda İş İlanları ile yeni personel ve elman alımları yapacak. Tat Konserve Sanayi A.Ş bünyesinde iş arayanlar için açıkta olan pozisyonlar şu şekilde ; otomasyon teknikeri, depo sevkiyat sorumlusu, finansman ve yatırımcı ilişkileri uzmanı, proje mühendisi, satın alma sorumlusu, insan kaynakları görevlisi, AR-GE sorumlusu, depo görevlisi, yaz dönemi stajyeri, üretim mühendisi, elektronik ve elektronik mühendisi, ham madde satın alma operasyon görevlisi, mekanik bakımlar mühendisi, lojistik görevlisi ve ham madde satın alma görevlisi gibi daha bir çok bölümde eleman ve personel alımı gerçekleştirecek. Tat gıda başvuru için alt kısımdaki bağlatıyı kullanabilrsiniz.
http://www.kariyer.net/tat-gida-sanayi-a-s-is-ilanlari-c18403-p9223/
Editör: TE Bilisim