Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda alım için duyuru yapmıştı. Yapılan duyuruya göre, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 200 kişilik boş kadro ile personel alacak. Alım başvuruları 05 Ağustos 2017 tarihi itibari ile başladı. Buna göre adaylar başvurularını en geç, 09 Ağustos 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Başvurular, son başvuru günü en geç 17:00 a kadar http://www.tkdk.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar için 11 Ağustos 2017 tarihinde tekrardan yapılacak duyuruya göre adaylar sınav ücreti yatıracaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu personel alım ilanına toplamda 200 kişilik boş kadro ile, 8 kişilik kadro ile Denetçi, 184 kişilik kadoro ile Uzman pozisyonuna, kamudan alımlara ilişkin 40 kişi, açıktan alımlara ilişkin 144 kişi, Mütercim Poziyonu için 1 kişi, Destek personeli için Açıktan alımlara ilişkin pozisyonlar için 7 kişi olmak üzere toplada 200 kişi alınacaktır.

KPSS ŞARTI ARANIYOR!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaktır. Adaylar, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde yapılan sınava göre KPSSP3 puan türünden ve Önlisans düzeyindeki KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca KPSS ile birlikte adaylardan Yabancı Dil Sınavından da puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, şartları aranmaktadır.

DETAYLI BİLGİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.