Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı Yapacak
Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı gerçekleştirecek. Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Türkiye genelinde farklı bölgelerde personel alımı gerçekleştiriyor. Sizde Tarım Kredi Kooperatifleri ailesine aşağıdaki verilen pozisyon dahilinde katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Tarım Kredi Kooperatifleri personel alıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge birliğine bağlı olarak farklı bölgelerde bünyesinin çaışan ihtiyacını karşılamak adına, Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapacak. Aşağıda bu kadrolar ile ilgili genel şartlar ve özel şartlar verilmiştir;
GENEL NİTELİKLER:
     - Medeni haklarını kullanabilen ehliyete sahip olan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Henüz 30 Yaşını Doldurmamış olan adaylar,
     - Tüm kamu haklarından mahrum olmayan adaylar,
     - Askerlik ile ilişkisi olmayan adaylar veya tescili olan adaylar ( Erkek adaylar için )
     - Yurdun her yerinde kayıtsız ve şartsız çalışmayı kabul eden adaylar,
     - Görevini yapmasına engel olan herhangi bir akli veya bedeni hastalığıda sahip olmayan adaylar,
     - Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak,
Kredi Kooperatifleri pozisyonuna başvuruda bulunacak olan adaylardan Lisans ve Önlisans mezunlukları istenmktedir. 
Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Lisans mezunu olarak Kooperatif Görevlisi kadrosunda işe alınacak adaylarda aranan özel şartları gösterir Tablo I için Buraya Tıklayınız. 
Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Önlisans mezunu olarak Kooperatif Görevlisi kadrosunda işe alınacak adaylarda aranan özel şartları gösterir Tablo II için Buraya Tıklayınız.
Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Ziraat Mühendisi kadrosunda işe alınacak adaylarda aranan özel şartları gösterir Tablo III için Buraya Tıklayınız.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 18.00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular  İzmir Bölge Birliğine yapabileceklerdir, İzmir Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir. Başvuruda bulunmak için İş Talep Formundaki açıklamalar başlığı dikkate alınarak "İş Talep Formu"nun her iki sayfası eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. 
Posta yolu ile yapılan başvurular hesinlikle kabul edilmiyecektir.
İş Talep Formu : 
Kooperatif Görevlisi İş Talep Formu için Buraya Tıklayınız.
Ziraat Mühendisi İş Talep Formu için Buraya Tıklayınız.
Ayrıca İlanın tam metni ni de inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim