Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personel eksikliği için alım duyurusu ile bir çok adayın kapısını açtı. Böylelikle Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde çalışmak isteyen personel adayları başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 15 mayıs 2017 tarihinde başlamış olup bugün sona ermektedir. Adaylar başvurularını bu gün yapmaları gereklidir.

Toplamda 286 kişilik kadro ile alım yapacak olan Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi veya akıl rahatsızlığı olmaması, Türkiyenin her yerinde görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmaması, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmaması, sınavın yapılacağı tarih itibari ile henüz 30 yaşını doldurmamış olmak, medeni haklarını kullanmaya mani bir durum söz konusu olmamak şartları aranmaktadir.

Adaylar yukarıdaki şartlaarı taşımaları niteliğinde başvurularını en geç bu gün yapmaları şarttır. Başvurular, şahsen bulundukları bölgeledeki belirlenen adrese yapmaları gerekmektedir.

Aşağıda vereceğimiz tablolar yardımı ile alım yapılacak illeri, sınav tarihlerini ve iş talep formu gibi tablolara ulaşabilirsiniz.

Tablo 1 İçin Tıklayınız. ( Tablo 1 de Önlisans mezunu olarak başvuru yapılabilecek bölümleri gösterir )
Tablo 2 İçin Tıklayınız. ( Tablo 2 de adayların nerede başvuru yapacaklarını gösteriri )
Tablo 3 İçin Tıklayınız. ( Tablo 3 te İstihdam edilecek Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendislerinin istihdam yeri ve sayısı ile sınav tarihlerini gösterir )

İş Talep Formları:

Kooperatif Görevlisi İş Talep Formu için tıklayınız.

Ayrıca İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/8t84td ) Bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.
Editör: TE Bilisim