Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı gerçekleştiriyor. Alım başvuruları bugün itibari ile sona ermektedir. Alım duyurusu mayıs ayının başlarında yapılmış olup başvurular ise 15 Mayıs 2017 tarihind başlamıştı. Ancak başvurular en geç bugün ( 25 Mayıs 2017 ) sona erecek. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için 2016 yılında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca KPSS puan sırasına göre adaylar sınava tabii tutulacaktır.

Bunun dışında adaylardan, sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, yurdun her bölgesinde görev yapmayı kabul etmek, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü olmamak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu veya akıl rahatsızlığı olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Ziraat Mühendisleri adaylardan,  Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar Bölüm ve KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

Yukarıdaki bilgilere göre başvuru yapacak adaylar, şahsen bulundukları bölgeledeki belirlenen adrese yapmaları gerekmektedir.

Aşağıda vereceğimiz tablolar yardımı ile alım yapılacak illeri, sınav tarihlerini ve iş talep formu gibi tablolara ulaşabilirsiniz.

Tablo 1 İçin Tıklayınız. ( Tablo 1 de Önlisans mezunu olarak başvuru yapılabilecek bölümleri gösterir )
Tablo 2 İçin Tıklayınız. ( Tablo 2 de adayların nerede başvuru yapacaklarını gösteriri )
Tablo 3 İçin Tıklayınız. ( Tablo 3 te İstihdam edilecek Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendislerinin istihdam yeri ve sayısı ile sınav tarihlerini gösterir )

Ziraat Mühendisi İş Talep Formu için tıklayınız.

Ayrıca İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/8t84td ) Bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.
Editör: TE Bilisim