Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları arasında yer alan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan ile personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre toplam 35 kişilik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Farklı Pozisyon: 4

Alınacak Personel Sayısı: 35

Son Başvuru: 14 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 4 farklı pozisyon için 35 kişilik personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Elektrikçi (Genel) - 7 Personel

Sıhhi Tesisatçı - 1 Personel

Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı - 5 Personel

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) - 22 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yanlarında belirtilmiş sayılara göre personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 35 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların kurumun bulunduğu il İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ