Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Mayıs ayında personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yapılan duyurulara göre, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtmiti. Başvurular ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlamış olup en geç 14 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gereklidir. Başvurular Türkiye İş Kurumu Üzerinden yapılacaktır. 

Adaylar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak iş başıyapacak olup alınacakları yerde 179 günü geçmeyecek şekilde süreli olarak görev yapacaklardır. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü iş makinası operatörü, Tamir Ustası, Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı ,  Kaynakçı, At bakıcısı ve  Beden İşçisi pozisyonlarında Genel Müdürlük Makamından alınan Olura istinaden Anadolu (Mahmudiye/ESKİŞEHİR), Çukurova (Ceyhan/ADANA), Gözlü (Sarayönü/KONYA) ve Polatlı (Polatlı/ANKARA) Tarım İşletmesi Müdürlüğüne yerleşeceklerdir. 

 Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) farklı pozisyonlar ile, Eskişehir'de 30, Adana'da 19, Konya'da 56 ve Ankara'da 35 işçi personel alımı gerçekleştirecek. 

Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapacak adaylar, Ortaöğretim ( Lise ve Dengi Okul ) mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ve her kadro için istenilen özel nitelikleri taşımak zorundadır. Buna göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/We7U4A ) bağlantısını kullanarak ilana ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim