Tarım ve Orman Bakanlığın Ordu ilinde bulunan personel ihtiyacı için ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığından yayımlanan memur alım ilanı başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Ayrıca bir çok adayın yaş şartına takıldığı için başvuru şartlarında yaş şartı esnetilmekte. Adayların  45 yaşını doldurmamış olması yeterli olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK 53. madde de belirtilen suçları işlememiş olmak, askerlik çağına gelenler için yapmış, ertelemiş yada herhangi bir ilişiği bulunmamak gerekiyor. Görevini sürmeye engel herhangi bir rahatsızlılığı bulunmamak, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlanmak, 

Özel şartlarda ise: en az lise mezunu olmak, 45 yaşını doldurmamış olmak, telsiz cihazları kullanabilme yeterlilik belgesine sahip olmak, usta gemici sertifikasına sahip olmak gerekiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

1 kişilik Gemi Adamı alımları için başvurular 16 temmuz tarihinde başlayacak. Başvuru yapan adaylar için uygulama sınavı yapılacak. Adayların gemi kullanımı, yanaşma, manevra, denizcilik mevzuatı, seyir yardımcısı cihazların kullanılması gibi kategorilerde sınava tabi tutulacaklar. Sınav Ordu ilinde 08.08.2018 tarihinde saat 10:00’da yapılacak. 

Başvurular 16 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Akyazı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No:24 Altınordu /Ordu adresine şahsen yapılabilecek. 

Başvuru kılavuzu

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim