Devlet Personel Başkanlığı tarafından 29 Haziran 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumunu esas  alarak 3 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti.

Buna göre Tarım Bakanlığı, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Mezunu olan 3 Ziraat Mühendisi alacak. Başvuru yapaca kadaylar mutlaka aşağıdaki belirtilen nitelikleri taşıma zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı alımını yapacağı Pozisyon içni adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puantüründen puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü mezunu olmaları gerkemektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 02 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Şırnak Zirai Karantina Müdürlüğü Yeşiltepe Mahallesi 604. Sok. Silopi/ŞIRNAK adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam Metni için Buraya Tıklayınız.