Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Ankara'da Bulunan Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne tarla işçisi alımı yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alım yapacağı müdürlüğü için adaylardan, En az İlkokul mezunu olmak, En fazla Lise mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, şartları aranacaktır. Ayrıca adaylara SSK ve Yemek te verilecektir. Ayrıca adyaların, Tarla işçisi, Bitki Malzeme, Ekim, Dikim, Biçim, tarla Temizliği gibi faliyetlerden sorumlu olacaklardır.

Adaylar ilgili ilan için başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Buna göre başvurular en geç 10 gün içerisinde yani 03 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması zrunludur. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru formuna ulaşmak için Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim