Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü her sene binlerce personel alımı yapmakta olup memurlara tanınan haklar oldukça iyi olduğu için adaylar tarafından en sık takip edilen kurumlardan bir tanesi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüdür. Star Gazetesinde yayımlanan ilana göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğününü bin 500 personel alımı yapmak için Maliye Bakanlığı ile temasa geçtiği öğrenildi. Konu hakkında resmi olarak açıklama yok ancak Star Gazetesinin haberinin doğru olduğu düşünülmektedir. 

KPSS Şartı Aranıyor Mu?

Star Gazetesi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bin 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki bu alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak mı? Alımlar hakkında detay bilinmediği için KPSS şartı konusunda her hangi bir bilgi yok. Ancak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bundan önce ki alımlarında KPSS şartı aradığı için bu alımda da KPSS şartı arayacağı düşünülmektedir.

Hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Alımlar hangi şehirler için geçerli olunacak bilinmiyor. Ancak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Maliye Bakanlığı ile görüşme yaptığı ve alım hakkında yakın zamanda bildiri yayımlanması beklenmektedir. Söz konusu ilanın yayımlanması ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı bildiriyi kamuoyuna resmi internet sitesi aracılığı ile duyuracak ve nitelikler ile detaylar hakkında adayları bilgilendirecektir. Alım hakkında detayın sunulması ile bizlerde sizleri bilgilendireceğiz.
Editör: TE Bilisim