Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 19 haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak amaçlı alım duyurusu yayaımladı. Bir çok kişi bu alım duyurusunu bekliordu ve duyuru Devlet personel Başkanlığı tarafından yapıldı. ÖSYM başkanlığı tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırası esas alınarak doğrudan yapılacak olan merkezi yerleştirme ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 Tekniker ünvanında sözleşmeli personel alımı yapacak.

Tercihler Önlisans ve Lisans düzeyinde sözleşmeli personel pozisyonlarının bulunduğu KPSS 2017/6 tercih kılavuzu ile yapılacak. Tercih kılavuzu ÖSYM nin resmi internet sayfasında 19 Haziran 2017 tarihinde yayımlanmıştır. Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki personellerden KPSSP3 puan türünden ve önlisans Düzeyindeki personellerden ise KPSSP93 puan türleri esas alınacaktır. Kamu Personeli Seçme Sınavı sınav sonucuna göre adaylar tercih işlemlerini 20 Haziran 2017 tarihi ile 29 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. tercih kılavuzuna ercihler ÖSYM nin resmi internet sayfasından T.C. kimlik numarası ve şifre ile girilerek yapılacaktır. 

Yerleştirme işlemlerinde, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır. İlgili sınav puanı en az 60 (altmış) olan adaylar tercih yapabilecektir. Sözleşmeli pozisyonlarda çalışacakların ücretleri Döner Sermaye bütçesinden karşılanacaktır.

Adaylar daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanı yeni sekmede açabilirler.