Tab Gida personel alımı gerçekleştiriyor. Tab Gida bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alacak. Daha fazla bilgi için ve başvurular için ilanın devamını inceleyiniz.

Tab Gıda AŞ Türkiye'de 1994 yılından bu yana hizmet vermektedir. Gıda sektöründe öncü hizmet veren şirketlerden bir tanesidir. Tab Gıda personel alımı ile bünyesine kattığı bir çok marka ile her geçen gün daha da ileriye giden ve gelişen bir gıda şirketidir. Tab Gıdanın altındaki markalar:
Burger King: 1995 yılında Tab Gıdaya bağlanmış ve bugün 550'den fazla restoranı ile Türkiye'de damak tadına önem veren müşterilere hızlı servisi ile memnun kılan bir gıda lider devlerinden bir tanesidir.
Sbarro: İlk restoranını İzmir Balçova'da açan Sbarro bugün hızlı servis bakımından tecrübeli çalışanlara sahiptir. 2007 yılında Tab Gıdaya katılan Sbarro, Türk halkının da beğenisini kazandığı, bilgi ve tecrübesinin ortaklaşa çıkardığı lezzetleri ile bugün Türkiye'de 28 ilde 91 restoran ile hizmet vermektedir.
Popeyes: 2007 yılında Tab Gıdaya katılan popeyes, özel baharat karışımlarından oluşan leziz tavuk parçacıklarını Türk halkı le buluşturmuştur. Bu gün ise Türkiye çapında 30'dan fazla ilde 100'ün üzerinde açtığı restoranlar ile hizmet vermektedir.
Arby's: 2010 yılından bu yana hizmet veren ve Dünyada eşi benzeri olmayan, rakiplerine göre ayrı biz lezzet sunan ve bunu müşterilerine kanıtlayan, hizmet verdiğinden bu yana hızlı bir büyüme gösteren Arby's, bu gün 45'ten fazla şubesi ile aktif olarak hizmet vermektedir.
Usta Dönerci: Geçmişteki 20 yıllık tecrübesini 2013 yılında Tab Gıda ile birleştiren Usta Dönerci, işinde usta ve tecrübeli çalışanları ile uygun ürünü uygun fiyatta müşterilerine sunmayı hedeflemiştir.

Yukarıda yazılı olan markaların iş birliğinde Tab Gıda bu gün hızla gelişmekte olan bir gıda devlerinden bir tanesidir. Tab Gıda personel alımı yapmayı düşündüğü Muhasebe ve finans uzmanı, muhasebe uzmanı, restoran yönetici adayı, eğitim teknolojileri uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi statülerinden birinde çalışmak isterseniz, gerekli sitelerden hemen başvuru yapabilirsiniz.
Tab Gıda personel alım ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilşirsiniz.
http://www.kariyer.net/tab-gida-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari-c1218-p40587/
Editör: TE Bilisim