Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer alan ve süt ile süt ürünleri konusunda büyük bir satış hacmi yakalayan yaptığı yatırımlar ile büyüme oranını geliştirmekte olan Sütaş yine uygun bulmuş olduğu pozisyonlar için çok sayıda personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

Yatırımlarını sürdüren Sütaş açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alım ilanları yayımlanmadan önce Sütaş açık olan pozisyonları tespit etmekte, nitelikleri belirlemekte ve ilanları hazırlayarak kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımları yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

SÜTAŞ PERSONEL ALIM DETAYLARI NEDİR?

Sütaş iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki personel alımı detayları nedir? Buna göre Sütaş personel alımlarında adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, gerekli mezuniyet belgeleri ile sertifikalara sahip olmak, yoğun tempoda çalışma sistemine uygun olmak ve sağlığı elverişli olmak koşullarına sahip olması gerekmektedir. Engelli adaylar için de kadrolar bulunmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sütaş ilan ettiği 40'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre adaylar kıdemli iç denetçi, marka uzmanı, engelli kadrolar, teknik servis personeli, stajyer mühendis, ar-ge yöneticileri ve uzmanları, araç filo sorumlusu, satış planlama izleme ve geliştirme uzmanı, gıda güvenliği ve regulasyonlar yöneticisi, satış yöneticisi, satınalma uzmanı - endirekt, mekanik teknisyeni, üretim operatörü vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Sütaş bünyesinde görev yapmak isteyen adayların https://goo.gl/AafxjD linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim