Süleyman Demirel Üniversitesi kendi bünyelerinde üç ay süre boyunca istihdam etmek üzere personel alacağını duyurdu.

11 Temmuz 1992 tarihinde alınan kararlar ile Isparta'da kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi içinde barındırdığı öğretim görevlileri, doçentler, profesörler ve öğrencileri ile büyük işlere adım atmışlardır. Burdur'a oldukça yakın mesafede bulunmasına rağmen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine nazaran daha hızlı gelişen ve içinde Tıp Fakültesi bulunduran Süleyman Demirel Üniversitesi yeni inşaat alanları ile daha çok öğrenci mezun etmek istediği gibi her sene Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından başvurular ile puanları değişen bölümlere alınan öğrencilerin sayısı artmaktadır. Öğretim görevlilerin sayısını her sene artırmaya çalışan Süleyman Demirel Üniversitesi yeni inşaat alanları ile oluşturmuş olduğu binaları da bitirmek için bünyesine aldığı işçiler ile pek çok bireye iş imkanı sunmaktadır. Şuanda feal olarak eğitim veren kampüslerde de yüzlerce çalışan bulunmaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı ile paylaştığı iş başvurusu formları ile kendi bünyelerinde çalışmak üzere personel alacağını duyurdu. Farklı statülerde çalışmak üzere Üniversiteye toplam 110 personel alınacak.

Üniversiteye alınacak olan personeller başvurularını İŞKUR merkezlerine üniversite tarafından gönderilen formları doldurarak yapabilecek.

Kimler Başvurabilir

Alınacak olan 110 kişilik kadroya girmek için pratikten kazanılan bilgisi olan ve okur yazarlığı olan kişiler başvuru yapabilecek. Başvuru sonucunda Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışacak olan personeller 3 ay süre boyunca çalışacaklar. 3 ay süre sonunda Üniversite tarafından alınacak olan karar ile işçilerin çalışması devam ettirilecek ya da işler tamamlandığı için Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı işçileri görevden ayıracak. 

İş hakkında görüşme sağlamak ve detaylı bilgi öğrenmek için Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Batı Yerleşkesine gidebilir ya da 0 246 211 18 78 nolu telefon numarasını arayabilir.
Süleyman Demirel Üniversitesi 104 Geçici Personel Alım İlanı
Süleyman Demirel Üniversitesi 4 Engelli Personel Alım İlanı
Süleyman Demirel Üniversitesi Eski Hükümlü Personel Alım ilanı
Editör: TE Bilisim