Türkiye'nin medya sektörünün öncüleri arasında yer almakta olan Star TV yayın hayatına uzun yıllardır devam etmektedir. Türkiye'nin ilk kurlan kanalları arasında yer almakta olan Star TV yayın programları ile raiting listesinin en zirvelerinde yer almayı amaçladığı gibi açık pozisyonlarına da personel alımı yapmaktadır.

Star TV'nin sahibi Doğuş Yayın Grubu personel alımını resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile gerçekleştirmekte ve bu bölüm aracılığı ile adaylardan başvuruları kabul etmektedir. Peki Star TV personel alımı pozisyonları nelerdir, detaylar nelerdir ve adaylar nasıl başvuru yapabilir.

HANGİ POZİSYONLARA BAŞVURU YAPILIYOR

Star TV için Doğuş Yayın Grubu personel alımı genel başvurularını kabul etmektedir. Peki hangi pozisyonlara başvuru yapılıyor Buna göre;

Genel Başvuru
Genel Başvuru - Engelli İlan

Pozisyonları için müracaatlar istenmekte olup adayın başvuru formunda diğer eklemek istediğiniz bölüme çalışmak istediği pozisyon / departmanı da yazması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Star TV'de istihdam etmek isteyen adaylar personel alımına nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda linki verilmiş olan Doğuş Yayın Grubu insan kaynakları bölümünü takip edecek olan adaylar genel başvuru ve genel başvuru engelli ilan departmanları için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ik.dogusyayingrubu.com
Show TV İş İlanları İçin Tıklayınız
TV 8 İş İlanları İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim