Ülkemiz de en çok izlenmekte olan kanallar arasında yer alan Star TV bilindiği üzere Doğuş Yayın Grubu firması bünyesinde bulunmakta olan bir televizyon kanalıdır. İlk özel kanallar arasında yer almakta olan Star TV açık pozisyonları için iş ilanları yayımlamakta ve iş ilanları için internet üzerinden başvuruları kabul etmektedir. Bu yazımız aracılığı ile Start TV iş ilanlarını sizler için derledik.

Star TV İş İlanları

Star TV iş ilanları genel olarak Doğuş Yayın Grubu aracılığı ile yayımlanmakta ve uygun pozisyonlar için başvurular buradan kabul edilmektedir. Doğuş Yayın Grubu tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında;

GENEL BAŞVURU
GENEL BAŞVURU - ENGELLİ PERSONEL
Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar için iş ilanlarının yayımlandığı görülmekte ve başvurular bu pozisyonlar için kabul edilmektedir.

CV BAŞVURULARI GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Doğuş Yayın Grubunun sahibi olduğu Star TV bünyesinde çalışmak istiyor ve başvurularınızı göndermek istiyorsanız yine internet üzerinden Doğuş Yayın Grubunun resmi internet sitesi aracılığı ile CV başvurularınızı da gönderebilirsiniz. CV başvurularınızı göndermek için aşağıda ki linki takip ederek iş ilanları başvurunuzu yapabilirsiniz.

ik.dogusyayingrubu.com
Show TV İş İlanları İçin Tıklayınız
TV 8 İş İlanları İçin Tıklayınız