Sosyal Güvenlik Kurumuna her sene duyulan rağbet arttığı için Bakanlık alımları daha da artırmaya devam ediyor. Pek çok farklı pozisyonda çalışmak üzere binlerce personele istihdam sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu son yaptığı açıklama ile 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı belirtildi. 
Alınacak olan personeller yazılı olarak herhangi bir sınava tabii tutulmayacak ancak kurum tarafından yapılan resmi duyuru ile adayların alınmadan önce sözlü mülakat sınavına tabii tutulacağı belirtildi.

Başvurular Ne Zaman Başlıyor

Yapılan açıklama ile 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı duyuruldu peki başvurular ne zaman yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumundan yapılan açıklama ile başvuruların 6 Haziran 2016 ila 20 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu. Başvuruların tamamı posta ortamlardan alınacak olup onaylanan başvuru sahipleri sözlü mülakata alınacak. 

Sınav Ne Zaman Yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu yaptığı açıklama ile kuruma alacakları 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı adaylarının 13 Temmuz 2016 ila 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında giriş sınavına sokulacağı belirtildi.

Kimler Başvurabilir

Sosyal Güvenlik Kurumu yapacağı kadro alımları için kimlerin başvuru yapabileceğini de duyurdu.
KPSS'den 75 Puan ve Üstü Almak
Otuz Beş Yaşını Doldurmamış Olmak
Görevi Yapmada Engeli Olmamak
Kurumun Daha Önceki Sınavlarında İki Kere Üst Üste Başarısız Olmamak

Yukarıda ki niteliklere sahip olan adaylar aşağıda bulunan adrese postaları ile başvuru formalarını gönderebilirler.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Caddesi Numara 6 Balgat / ANKARA
Editör: TE Bilisim