Ülkemizin market sektörünün liderleri arasında yer alan ve geçtiğimiz sene oranını katlayarak büyütüp bu senede aynı şekilde büyüme oranına devam eden Şok Market 2017 yılında bin yeni mağaza daha açacağını duyurdu. Buna göre bu mağazalar için ise toplam 4 bin kişilik mağaza personeli alımı yapacak.

Şok Market personel alımı ilanlarına müracaatlar resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü kariyer bölümünden yapılmaktadır. Genel başvuru adı altında alınan müracaatlar değerlendirilerek uygun bulunan adaylara geri dönüş yapılmaktadır. Peki Şok Market hangi pozisyonlara personel alacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar) En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Şok Market 4 bin personel alımını 2017 yılının sonuna kadar yapacak. Şu an için gelen başvuruları değerlendirmeye alan Şok Market açık pozisyonlara uygun adayları yerleştirmeye devam etmektedir. Peki başvurular hangi pozisyonlar için yapılacak. Şok Market diğer marketler gibi alımları pozisyon pozisyon yapmamakta ve tüm başvuruları genel başvuru statüsünde gerçekleştirmektedir. Ancak adaylar mağaza içerisinde çeşitli görevlere ayrılmaktadır.

BAŞVURULAR

Şok Market bünyesindeki mağazalarda istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İlanı
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim