Şok Market Türkiye'nin dört bir yanına mağazalar açarak her sene büyümeye devam ediyor. Başka firmalardan aldığı toptan ürünleri satan Şok Market aynı zamanda kendi üretim tesislerinde ürettiği ürünleri de satarak daha fazla kar elde etmeyi amaçlamaktadır. Kiralık dükkanların tamamını inceleyen ve neredeyse büyük bir bölümünü kontrat ile hemen kiralayan Şok Market pek çok farklı pozisyonda çalışmak üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. İş başvuru formu incelendiğinde marketin ilköğretim mezunu personel alımı da yaptığı görülmektedir.

Kimler Başvurabilir? Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şok market kendi bünyelerine en az ilköğretim mezunu olmak üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Resmi internet sitelerinde yer alan insan kaynakları bölümü incelendiğinde boş pozisyonlara dair her hangi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak genel olarak alımlar;

Personel
Kasiyer
Depo sorumlusu
Engelli personel
Şoför

Yukarı da yer alan pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

En az ilköğretim mezunu
Sağlık sorunu olmayan
Tecrübeli (tercihen)
Fiziki görünümüne önem veren

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Şok market için genel olarak aranan nitelikler arasında yer almaktadır. Bu niteliklere sahipseniz Şok marketin müracaat forumu doldurarak dönüş bekleyebilirsiniz. Hemen aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim