Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Şok Market ülkemizin en hızlı büyüyen mağazacılık firmaları arasında yer almaktadır. Türkiye geneli açtığı mağazalar ile büyüme oranını katlamakta olan Şok Market yeni açtığı mağazalar için personel alımları yapmaya devam ediyor.

Şok Market personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile yayımlanmaktadır. Genel olarak form aracılığı ile başvuruları kabul etmekte olan Şok Market yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market

Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)

En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALINACAK POZİSYONLAR

Şok Market geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında yıl sonuna kadar toplam bin mağaza açacaklarını ve 4 bin kişilik personel alımı gerçekleştireceklerini duyurmuştu. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Şok market başvurularda pozisyonlara göre başvuru kabul etmiyor ancak diğer marketler gibi kasiyer, depo elemanı, mağaza personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecektir.

BAŞVURULAR

Şok Market yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili form ekranına ulaşması ve formu kendi özlük bilgilerine göre doldurarak müracaat etmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim