Ülkemizin dört bir yanında mağazası bulunan ve son yıllarda en çok büyüme oranı kat eden kuruluşlar arasında yer almakta olan ŞOK Market açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Daha önce ŞOK Market tarafından yapılan açıklama ile bu sene bin yeni mağaza açarak toplam 4 bin kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

ŞOK Market, Türkiye'nin dört bir yanına yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Büyüme oranını giderek artırmakta olan ŞOK Market resmi internet sitesi aracılığı ile kabul ettiği başvurular sonucu personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: ŞOK Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (yıl sonuna kadar)
Özel Sektör / Daimi

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINIYOR


ŞOK Market yıl sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapacak peki hangi pozisyonlara personel alınıyor. Buna göre ŞOK Market'in resmi internet sitesinden pozisyonlar hakkında bilgi verilmemiş ancak diğer marketler gibi şoför, depo görevlisi, mağaza sorumlusu, mağaza çalışanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımlarının yapılması beklenmektedir.

BAŞVURULAR

ŞOK Market yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre ŞOK Market'in personel alımlarına müracaat etmek isteyenlerin aşağıda ki linki takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim