Son zamanların en hızlı büyüyen mağazacılık firmaları arasında yer almakta olan Şok Market tarafından yapılan açıklama ile bilindiği üzere yıl sonuna kadar bin yeni mağaza açmayı hedefledikleri ve 4 bin personel alımı yapacaklarını duyurmuşlardı.

Şok market personel alımı başvurularını resmi internet sitesinde yer almakta olan müracaat bölümü aracılığı ile kabul etmektedir. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirebilmekte olup yıl sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapılması planlanmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Şok Market

Alınan Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Şok market 2017 yılı sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapacağını duyurmuştu. Peki hangi pozisyonlara alım yapıyor. Şok market pozisyonlara göre başvuruları kabul etmektense genel başvuru altında tüm başvuruları kabul etmektedir ancak Şok markette diğer mağazalar gibi kasiyer, depo sorumlusu, mağaza personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR

Şok market 2017 yılı sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl ve nereden gerçekleştirilmektedir. Şok market 4 bin personel alımı başvuruları aşağıda ki link aracılığı ile yapılmakta olup adaylar son başvuru tarihi olmaksızın istedikleri zaman başvuru formundan müracaat etmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim