Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Şok Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapılacaktır.

Şok Market personel alımı ilanların müracaat edecek olan adaylar Şok Market insan kaynakları bölümünde yer almakta olan başvuru formu aracılığı ile başvurularını yapabilmektedir. Şok Market yıl sonuna kadar toplam 4 bin personel alımı yapacak. Peki başvuru formuna göre hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Şok Market 2017 yılı sonuna kadar 4 bin personel alımı için detaylar yukarıda verilmiş olan detaylara göre personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre Şok Market başvuru formunad pozisyonlara göre alım yapılmadığı görülmektedir. Normal personel olarak başvuru formu kabul edilmekte olup adaylar mağaza içerisinde kasiyer, depo sorumlusu, mağaza sorumlusu veya şoför vb. gibi pozisyonlara yerleştirilmektedir.

BAŞVURULAR

Şok Market 4 bin personel alımı başvuruları kabul diliyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Şok Market personel alımı ilanına müracaat edebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim