Ülkemizin son yıllarda en hızlı büyüyen mağazacılık şirketleri arasında yer almakta olan Şok Market açık pozisyonlarına kabul ettiği en az ilköğretim mezunu formları aracılığı ile personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Yıl sonuna kadar Şok Market 4 bin kişilik personel alımı yapacak. Buna göre en az ilköğretim mezunu olmak üzere personel alımı başvuruları devam ediyor. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve Şok Market 4 bin kişilik personel alımı ilanına nasıl müracaat edilir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Şok Market 2017 yılı sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapacak. Buna göre en az ilköğretim mezunu adayların personel başvuruları kabul edilmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Malesef Şok Market başvuruları pozisyonlara göre kabul etmemekte ve pozisyonlar hakkında bilgi vermemektedir. Ancak mağaza görevlisi, depo görevlisi, şoför, kasiyer vb. gibi diğer tüm marketlerin alım yaptığı pozisyonlar için personel alımları yapmaktadır. Peki adaylar Şok Market 4 bin kişilik personel alımına nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Şok Market personel alımı başvuruları Şok Market'in insan kaynakları bölümün yer almakta olan başvuru formu aracılığı ile yapılmaktadır. Başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve formu eksiksiz, doğru şekilde doldurması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx