Türkiye'nin dört bir yanında bulunan satış mağazaları ile hizmetlerine devam eden ve ortalama her gün yeni 3 şube açılışını daha gerçekleştirmekte olan Şok Market açık pozisyonları için resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları, kariyer bölümü aracılığı ile personel alımı yapmaktadır.

Şok Market personel alımı açıklamasında 2017 yılının sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Buna göre en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam 4 bin kişilik personel alımı yapılacak. Başvurular Şok Market'in resmi internet sitesinden yapılmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Şok Market diğer market firmaları gibi resmi internet sitesinden pozisyonlara göre personel alımı başvurularını kabul etmekte yerine genel başvuru pozisyonu altında başvuruları kabul etmektedir. Şok Market personelleri firma içerisinde depo sorumlusu, taşıyıcı, şoför, kasiyer, mağaza personeli vb. gibi sınıflara ayırmaktadır.

BAŞVURULAR

Şok Market 2017 yılının sonuna kadar toplam 4 bin personel alımı yapacak peki en az ilköğretim mezunu adaylar nasıl başvuru yapabilir. Aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar müracaatlarını aynı link üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim