Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan kurumlar açık pozisyonlarını doldurmak için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Alım yapılan ve en çok rağbet görülen pozisyonlardan biri olan şoför personeli  için yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile şoför personeli alım ilanı yayımlayan  kurumlar personel alımı yapmaya başladı Peki bu şoför personeli alım ilanı yapan kurumlar hangileridir?

Alım Yapan Firmalar

interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile çok sayıda şoför personeli alımı yapılacağı görülmektedir Peki hangi firmalar kendi bünyelerinde şoför personeli pozisyonunda istihdam etmek üzere alım yapacak. Yayımlanan ilanlara göre;

Sütaş
Alümina Endüstri San ve Tic A.Ş.
Güral Premier Belek
Okan Üniversitesi Hastanesi
Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hiz. A.Ş.
Rönesans Medikal İnşaat
Uğur Balkuv Triko San. ve Tic. A.Ş.
Bıçakcılar Tıbbi Cihazlar A.Ş.
Mikro-Tasarım Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Özel Çankaya Tıp Merkezi

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar ve kuruluşları başta olmak üzere yüzlerce farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför personeli alımı yapmaya devam ediyor. Her firma alım yapacağı şoför personeli pozisyonu için farklı farklı nitelikler aramakta olup  söz  konusu   nitelikler hakkında bilgi edinmek diğer firmaların alımı ilanlarını incelemek ve şoför personeli alım ilanlarına müracaat etmek isteyen adaylar aşağıdaki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ozel+sofor#&pst=3677
Editör: TE Bilisim