Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan Valilikler kendi bünyelerinde istidam etmek üzere aralıklarla geçici ve daimi süreli olarak kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre Sivas Valiliği kendi bünyelerinde geçici süreli olarak istihdam etmek üzere 60 kamu personeli alımı ilanı yayımladı.

Türkiye İş Kurumunun Toplum Yararına Programı kapsamında Sivas Valiliğinin toplam 60 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki adaylar Sivas Valiliği 60 kamu personeli alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir, alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecektir. İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

60 KAMU PERSONELİ İLANI DETAYLARI NEDİR?

Sivas Valiliği tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Program TYP kapsamında 60 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Peki 60 kamu personeli alımı ilanı detayları nedir? Buna göre adayların öncelik başvuru yapabilmesi için Sivas ilinde ikametgah ediyor olması gerekmekte olup ilgili personeller çevre temizliği pozisyonunda istihdam edecektir. Adaylar Sivas Valiliği bünyesinde TYP kapsamında işe 1 Mart 2018'de başlayacak olup iş 27 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sivas Valiliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 60 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların başvurularını Sivas İŞKUR merkezlerinden yapması gerekiyor bilindiği üzere ilanda ikametgah şartı aranmaktadır. Başvurular 12 Şubat 2018 tarihi itibari ile başladı ve 16 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.