Şişecam Personel Eleman Alımı

Şişecam personel alımı gerçekleştiriyor. Şişecam bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere .eşitli pozisyonlarda alım yapıyor. Sizde Şişecam ailesine aşağıda verilen pozisyonlar dahilinde katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Cam sektörünün önde gelen firmalarından olan Şişecam aynı zamanda Türkiye’nin de en önemli kuruluşları arasında yer almaktadır. Bir çok cam eşya üretimi yapan firma, sektörün liderleri arasında yer almaktadır. Şişecam personel eleman alımı ile Türkiye’de istihdama da büyük katkı sağlayan bu köklü firma Dünya ülkelerinde de faaliyet göstermektedir. Türkiye’de fabrikaları bulunan firmanın aynı zamanda Bulgaristan, İtalya, Romanya, Almanya, Macaristan, Slovakya, Bosna Hersek, Gürcistan, Rusya, Mısır, Ukrayna ve Hindistan gibi ülkelerde de fabrikaları bulunmaktadır.

Şu anda 20 binden çalışanı ile faaliyet gösteren firmanın büyük hedefleri vardır. Sektöründe dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefi bulunan firma Şişecam personel eleman alımı ile hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. 2015 yılında bu yönde personel alımına devam eden firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey hemen kariyer sitelerindeki Şişecam İş İlanlarını incelemek. İlanlara hem kariyer sitelerinden hem de firmanın resmi internet sitesinden ulaşmanız mümkündür. Siz de bu ilanlara başvurmak için zaman kaybetmeyin. İlan şartlarını taşımanız durumunda firmada iş sahibi olma şansınız artacaktır. Firmanın şu anda açık olan ilanları şu şekildedir;

-Fırın Harman Mühendisi

-Genel Başvuru (Engelli) İş İlanı

- CNC Freze Operatörü

- Proses Kontrol Teknisyeni

- Kantar Memuru

- Ürün Sorumlusu

- Satış Temsilcisi

Siz de Şişecam personel eleman alımı ilanlarına başvuru yapmak için hemen kariyer sitelerinden ve firmanın ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Firmada iş sahibi olmak kariyerinizde büyük katkı sağlayacaktır. Zaman kaybetmeyin ve hemen ilanları değerlendirmeye başlayın.

Şişecam, risk,denetim,geliştirme,stratejik planlama, üretim,satış, kalite ve çevre, pazarlama, satış destek, bakım onarım, insan kaynakları, tedarik zinciri, bilgi teknolojileri, üretim planlama, mali işler ve satın alma gibi geniş bir yelpazedeki pozisyonlarında istihdam sağlamaktadır.

Editör: TE Bilisim