Ülkemizde televizyon izlenme oranları oldukça yüksek olduğu için medya şirketlerinin sayısı bir hayli fazla ve personel sayıları da diğer ülkelere göre daha yüksektir. En çok bilinen ve tercih edilen kanallar arasında yer almakta olan Show TV bilindiği üzere izlenme oranlarını artırmak ve yayın kalitesini yükseltebilmek için aralıklar personel alımları gerçekleştirmektedir.

Ciner Grubun sahibi olduğu Show TV personel alımı ilanı yayımlamak yerine CV. başvuruları kabul ediyor. Eğer sizlerde Show TV bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız hemen ilgili formlar vasıtası ile başvurularınızı tamamlamalısınız.

CV BAŞVURULARINIZI GÖNDERİN

Show TV resmi internet sitesi yerine Ciner Grup aracılığı ile başvuruları kabul etmektedir. Buna göre daha önce çalışmış olduğunuz yerler, bildiğiniz diller, yetenekleriniz, hobileriniz, yaşınız, mezun olduğunuz bölüm vb. gibi detayları Ciner Grubun resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları başvuru formu aracılığı ile doldurarak müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ciner Grup bünyelerinde istihdam etmek üzere başvuru yapan tüm kişilerin profillerini incelemekte ve kimlerin ilgili pozisyonlara uygun olduğunu tespit etmektedir. Buna göre sizlerde Show TV bünyesinde çalışmak için aşağıda belirtilen linkleri takip ederek gerekli başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

http://www.cinergroup.com.tr/insan-kaynaklari/basvuru-formu
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim