Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre Serhat Kalkınma Ajansı bünyesine KPSS li ve KPSS siz personel alımı yapacağını belirtmişti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuru yapabileceklerdir. Duyuru 02 Şubat 2018 tarihinde yayımlanmıştı. Buna göre Başvuruları bugün başlayan Serhat Kalkınma Ajansı ( SERKA ) faliyet gösterdiği alanlarda 5 kişilik boş kadro ile Uzman Personel alımı yapacak. Serhat Kalkınma Ajansı Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Kars illerinde faliyet göstermekte olup uzman personel adaylarını bu alanların gelişmesi için görevlendirecektir.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI:

Duyurunun Şubat ayında yapılmasının ardından alım başvuruları bugün ( 23 Mart 2018 ) itibari ile başladı. Adaylar en geç başvurularını 06 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru gününe kadar saat 18:00 a kadar Serhat Kalkınma Ajansı, Ortakapı Mahallesi, Atatürk Cad. No:117 Merkez, KARS adresine yapılacak. Adayların başvuru yapmaları sonrasında Ajans tarafından 13 Nisan 2018 tarihinde yayımlanacak ilan ile alım sınavına kimlerin katılacağı belirtilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Serhat Kalkınma Ajansı alımını yapacağı Uzman Personel adaylarından, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, yurtdışı veya yurtiçi seyehat engeli bulunmamak, Değişken çalışma koşullarına ayak uydurabilen, Yeniliğie ve gelişime açık olani Analitik Düşünebilen, Kamu haklarından mahrum bulunmayan ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmayan adaylar başvuru yapabilirler.

Ayrıca adayların bu ilana Kamu Personeli Seçme Sınavı ile başvuru yapabilecekleri gibi KPSS şartı olmadan sadece İş Tecrübesi ile de başvuru yapabileceklerdir. Daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim