Devlet Personel Başkanlığı tarafından 24 Mayıs 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Serhat Kalkınma Ajansı bünyesine personel alımı yapacak. Serhat Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliği için bütün şartları taşıyan, 10 uzman, 1 Hukuk Müşaviri ve 1 İç Denetçi alımı gerçekleştirecek. Serhat Kalkınma Ajansının erkez alanı Kars ili olup, Ajansın hizmet veren alanlarını Ağrı, Ardahan, Iğdır ve kars illerinde alım yapacak. Serhat Kalkınma Ajansı tarafından başvurusu kabul edilen ve yapılacak olan sınavda başarılı olan adaylar, Ajans Genel Sekreterliği’nin uygun göreceği bu illerin birinde çalışmayı kabul edeceklerdir. 

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak olan sınav başvuruların kabul edilmesi ile birlikte, başvuru kabul edilen adayların duyurusu 07 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak olup, ilanda adı geçen adaylar 13 temmuz 2017 tarihi ile 14 temmuz 2017 tarihleri arasında sınava tabii tutulcaklardırç Sınav sözlü olarak gerçekleşecektir. 

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR: 

Serhat Kalkınma Ajansı personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar mutlaka, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi veya akıl rahatsızlığı olmamak, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 15 Haziran 2017 tarihi ile 30 Haziran 2017 tarihleri arasında sabah 08:00 ile akşam 18:00 ssatleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Serhat Kalkınma Ajansı, Ortakapı Mahallesi, Atatürk Cad. No:117 Merkez, KARS adresine yapmaları şarttır. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/72ztAA ) bağlantısını kullanabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim