Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün ilan yayımlamlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilana göre Serhat Kalkınma Ajansı personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan 02 Şubat 2018 tarihinde yayımlanmış olup başvurular 23 Mart 2018 tarihinde başlayacak. Buna göre Serhat Kalkınma Ajansı ( SERKA ) Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faliyet göstermekte olup bu illerin kalkınmasında destek olabilecek 5 kişilik boş kadro ile Uzman Personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Serhat Kalkınma Ajansı başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yeniliğie ve gelişime açık olani Analitik Düşünebilen, Değişken çalışma koşullarına ayak uydurabilen adaylar alacaktır. Ayrıca adaylar bu ilana isterler kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile veya KPSS şartı olmadan sadece tecrübe ile başvuru yapabilecekler. Bununla ilgili detaylı bilgiley ilanın tam metninden ulaiabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

İlan 02 Mart 2018 tarihimnde duyurulmuş olup adaylar başvurularına 23 Mart 2018 tarihi saat 08:00 itibari ile başlayabilecekler. Buna göre başvurular en geç 06 Nisans 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar Serhat Kalkınma Ajansı tarafından 13 Nisan 2018 tarihinde yayımlanancak ilana göre kimlrin sınava katılıp katılamayacağını belirtecektir. Çıkan sonuca göre adaylar 25 Nisan 2018 tarihi ile 26 Nisan 2018 tarihlerinde sözlü sınava katılacaklardır. Söz konusu olan ilana başvurular, Serhat Kalkınma Ajansı, Ortakapı Mahallesi, Atatürk Cad. No:117 Merkez, KARS adresine yapılacak. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim