Şenpiliç kurulduğu 1978 yılından günümüze kadar beyaz et alanında lider kuruluşlardan bir tanesidir. Türkiye üzerindeki sanayi kuruluşları arasında ilk 100 içerisinde yer alan Şenpiliç 40 yıla yakın tecrübesi ile Türkiye beyaz et pazarı üzerinde önemli bir role sahiptir. İzlediği politika ve müşteri memnuniyeti ile en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Statüsünü hiç bozmadan geleceğe emin adımlarla ilerleyen Şenpiliç bu sene de kadrosuna yeni tecrübeli elemanlar ekleyerek lider kuruluş olma yolunda ilerleyemeyi hedeflemektedir.

Şenpiliç eleman alımı yapacağı kişilerde herhangi bir şekilde tecrübe aramamakta ve ister tecrübeli olsun ister tecrübesiz olsun eleman alacağını duyurmuştur. Başvuru yapacak kişileri 35 yaş sınırı altında olması önemli olacaktır. insanlarla içli dışlı olunacağı için kişilerin insan ilişkilerinin iyi olması, yeri geldiğinde pazarlama ve satış için seyahat engelinin olmaması, seyahat için sürücü belgesine sahip olması ve iyi düzeyde araba kullanabilmesi gerekmektedir. Erkek adayların askerlikle ilgilenin kalmaması iş devamlılığı için önemli olacaktır. Başvuru yapacak kişilerin en az 4 senelik örgün eğitimlerinden mezun olması gerekmektedir. Kişilerin satış yapma konusunda yetiştilebilecek ya da tecrübeli kişiler olması. İşini benimseyen ve her daim geleceğe ve sonuca odaklı olabilmesi ve çalışabilmesi gerekmektedir.

Şenpiliç eleman alımı yapacağı pozisyonları da ayrıca duyurmuştur. Bu bahsedilen pozisyonlardan bazıları, muhasebe yetkilisi, üretim yöneticisi, maliyet ve muhasebe yöneticisi, satış yetkilisi, makine mühendisi ve endüstri mühendisidir. Şenpiliç genel olarak eleman alımını İstanbul ve çevresinden yapacak olsa da diğer büyük şehirlerden de alımlar yapacaktır.

Siz de Şenpiliç ailesi çalışanlarından biri olmak istiyorsanız. sitemiz aracılığı ile daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve uygun şekilde başvurunuzu vakit kaybetmeden yapabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim